Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom graden og diplom

Både graden og diplom er priser tillagt til en person på en vellykket gjennomføring av et pedagogisk kurs. Det er imidlertid flere forskjeller mellom både vilkårene og kan ikke brukes om hverandre.
Det periode av en grad selvfølgelig kan være rundt 3-4 år, basert på geografisk plassering, mens du kan fullføre et diplom innen 1-. 2 år En grad er vanligvis overdratt til en person ved et akkreditert eller anerkjent universitet mens en diplom kan tildeles til en person av noen private utdannings-eller yrkesrettet institusjon eller polyteknisk.

også fokus og mål for både gradsstudiet og diplom kurs er forskjellige En grad Kurset vektlegger betydningen på akademikere Læreplanen er så strukturert at personen gjennomgår. kurset gis oversikt over flere fag bortsett fra ett tema som personen kan interessert i å utforske videre for både karriere og faglige interesser. Vanligvis at en gjenstand som kalles en stor eller spesialisering mens andre fag kalles mindreårige eller valgfag. For eksempel, hvis man er interessert i å forfølge en grad i regnskap, vil kurset involvere flere andre fag som kan komme i bruk for en karriere innen regnskap som matematikk, statistikk, forretningsskikk og handelsrett. Vitnemålet på derimot, fokuserer på å få en person utdannet og kvalifisert i en bestemt bedrift eller handel. læreplanen, samtidig som du lærer det minimum som kreves faglig og teoretisk kunnskap, understreker mer om hvordan å håndtere på jobbsituasjoner. Noen av dem selv inneholde en kort stint av læreplasser og på-den jobben trening som en del av vitnemålet kurset. Tar det samme eksemplet som er nevnt ovenfor, forfølger et diplom i regnskap kan innebære trening personen på bokføring. Læreplanen vil ikke medføre fag som virksomhet etikette eller statistikk.
Mens det er studieprogrammene tilgjengelige for ulike og varierte emner, vitnemål, er oftest tilgjengelig i fag som er fokusert på et yrke som matlaging, hotelldrift, sykepleie, grunnleggende snekker og ingeniørkunst og så videre.
de fleste universiteter har et mandat som kandidater interessert i å forfølge et masterprogram bør ha fullført en grad eller 3-4 års akademiske studier. Mens en grad holderen kan lett komme gjennom denne bestemmelsen, kan diplom holdere finne det vanskelig å gjenoppta akademiske studier om emnet på grunn av denne tilstanden.
Det er en tanke som grader og vitnemål ikke blir behandlet på lik linje i næringslivet eller i selve industri eller handel som vitnemål anses dårligere grader og ha en diplom kan være en show stopper for fremgang i karrieren. imidlertid ikke noen selskaper ikke godtar dette utsagnet. Bortsett fra pedagogiske kvalifikasjoner, bedrifter ser på en rekke faktorer ved rekruttering eller forfremmelse som ytelse og holdning av kandidaten. Å ha en grad eller diplom kan ikke påvirke karrieren til en person inn i en lavere rung arbeid, men som man går forvaltningsnivåene, har en grad kan være et pluss.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------