Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom en handling og en regulering

I alle land, statlige og nasjonale myndighetsorganer og organisasjoner har ansvaret i bestått av ulike typer lovgivning som er ment å bli observert av visse grupper av individer. Faktisk, hver enkelt aktivitet som er gjort i næringslivet eller i normal, hverdagsliv, lovverk overholdes og praktiseres. Disse lovgivningen i en bestemt by, stat eller nasjon bør følges av alle uavhengig av om noen man har bodd der for hans /hennes hele liv eller rett og slett bare på besøk.
Blant de ulike lovgivende begreper som de vanligste som blir brukt er begrepene handling og regulering. Med mindre du har tjent en jurist, kan disse to terminologier synes å være den samme, og det ville ikke være uvanlig at disse to begrepene er ofte forveksles. Men i virkeligheten disse to terminologier er svært forskjellig.
En lov er ansett å være en handling når det allerede har blitt behørig vedtatt av en lovgivende organ. Dette lovgivende organ kan være statewide eller landsdekkende. Det er av denne grunn at visse handlinger varierer fra en tilstand til en annen. Loven blir servert til lovgivende organ som godkjenner den i form av en regning, før det er gått. Dette deretter gjennomgår tre ulike målinger der medlemmer av den lovgivende organ ville lese gjennom hele regningen som sendes, og deretter granske det med hensyn til sin effektivitet og mulige smutthull. Hvis du etter disse tre målingene og grundig vurdering, er regningen så godkjent og deretter publisert til gruppene av mennesker at det ville påvirke.
En regulering, derimot, er en som er godkjent av en gruppe individer basert på en handling som allerede er passert. Forskriften er basert på handling som har blitt godkjent og fungerte som en betyr å gjøre loven enklere å følge og overholde. av denne grunn kan en handling har en rekke forskrifter. den beste måten å forstå forskjellen mellom en handling og en regulering er gjennom bruk av et eksempel. En av de handlinger som er observert i de fleste statene er at du skal ha et førerkort for å være autorisert til å kjøre alle kjøretøy. En passende regulering her er, når bilen er tauet og du vil trenge for å hente den fra behørig tildelt parkeringsplass myndighet, må du presentere ? en utløpt førerkort ? før bilen slippes tilbake til deg. Denne forskriften gjøres for å sikre at loven om at alle sjåfører må ha en utløpt førerkort for å få lov til å kjøre observeres og følges.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------