Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom en agent og en megler

Når det gjelder fast eiendom, en agent og en megler mener ikke det samme. En eiendomsmegler uavhengig tilbyr sine tjenester til en megler for et gebyr.
En eiendomsmegler er imidlertid en person som er trent for i-felt og faktiske salg av eiendommer for en viss periode av tid og må ha bestått en eksamen utelukkende for eiendomsmeglere eksamen omfatter grunnleggende. eiendomsmegling lover og avtaler eller transaksjoner. en eiendomsmegler selger eiendommer. Mens de fleste av dem selger boligeiendommer, andre selger kommersielle, industrielle og landbrukseiendommer. Det er noen som er ansatt av selskaper. En megler ? må være? kjent med de lover som gjelder fast eiendom. Han må være dyktig med markedet og finansielle alternativer. Han håndterer også søke etter tittelen på eiendommer og generell markedsføring.
En eiendomsmegler megler og en eiendomsmegler gjøre samme jobben samle de oppføringer av eiendommer for salg,. forskning dagens marked og bestemme markedsprisen på en eiendom, og ta avgjørelse om hvilke eiendom må være i oppføringer.
Forskjellen mellom en agent og megler er med sine kvalifikasjoner En megler må ha en lisens, må han være registrert. han har flere legitimasjonen til hans navn En megler må ha gjennomført flere kurs. bortsett fra hva en eiendomsmegler må ha fullført. har han mer skolegang og har mer ansvar i hele løpet av transaksjonen. Han er en å sørge for at en transaksjon er gjennomført på riktig måte. en agent har mindre legitimasjon og har kortere periode med trening. Dessuten er han bare jobber for megler Som for klient samhandling, er agent vanligvis ett til personlig hjelpe og behandle kundene Han er en å håndtere møter mellom kjøper og selger. Han bistår kundens behov, håndterer fylle ut kontraktene, presenterer mulige kjøpere eller egenskaper til kunder og håndterer forhandlingene mellom kjøpere og selgere. En megler kan også fungere som en agent eller selger, men agenten ikke kan fungere som megler.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------