Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom activewear og sportsklær

Activewear og sportsklær er to forskjellige typer antrekk for en aktiv livsstil. Sportswear refererer til klær designet spesielt for idrettsformål, og activewear refererer til påkledning eller klær designet for å overgangen fra trening slitasje til hverdagsklær.
activewear
activewear refererer til klær eller klær som gir stil sammen med komfort og med funksjon og er laget av bærekraftige materialer. Klær som parkas, gensere, bukser i tekstiler som velur, og mannskap nakke fleece gensere. Disse klærne og stiler tjene formålet med første trening, og deretter svært komfortabelt og stilig overgang til casual antrekk der stiler, tekstiler og klippet av klærne gel med folk mingling i en uformell samfunn. Folk som elsker å bruke mye tid utendørs ledende et aktivt liv foretrekker å bli uformelt kledd i activewear som holder dem komfortabel og funksjonell sammen med å være stilig. activewear omfatter også tilbehør og sko av mange varianter. Sportswear
Sportswears er klær, sko, og tilbehør som er laget spesielt for idrettsformål. Det må ha visse funksjoner, termiske egenskaper, komfort, bærekraft, spesifikt stoff vekt, og mange andre egenskaper som passer til forskjellige idretter. For bading, kan klærne ha ulike materialer. Mange klær har vanntette egenskaper. noen har spandex å gjøre dem strekke med kroppen, noen har termiske egenskaper som de trenger for å holde kroppen i idrett personen varm i kalde situasjoner og kjølig i varme situasjoner Dermed fleksibilitet, stil og materiale. er ikke så varierte som activewear klærne.
sportsutstyr er også inkludert i sportsklær For eksempel, trenere, hjelmer, amerikansk fotball rustning for kroppen er også en del av sportsklær Sportswear inkluderer : polo-skjorter, leotards, våte dresser, sports BH, osv. den viktigste funksjonen til sportsklær er som er spesielt tilpasset en bestemt idrett sammen med sin verneutstyr. noen ganger noen sportsklær tjene som en uniform for spesielle sportsgrener. for eksempel sportsklær for martial kunst som karate er svært forskjellig fra andre klær.
Oppsummering :
en activewear klær er klær som tjener hensikten med et aktivt liv blandet med en uformell sosial liv De kan brukes til trening og deretter går over i en casual wear. Sportswear er sport bestemte en bestemt idrett krever en bestemt type utstyr og klær
2 activewear klærne har mer fleksibilitet, og de har mer stil sammen med funksjonalitet. og komfort. Sportswear klær er mindre fleksible og er mer fokusert på komfort, funksjonalitet og termiske funksjoner i et stoff. De er veldig sports spesifikk. Som klær for gymnastikk og svømming er absolutt forskjellig fra alle andre slags klær.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------