Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom PPV og VOD

TV-titting har utviklet seg sammen med endringene i hvordan folk lever og hvordan deres tidsplaner blir mindre og mindre tradisjonelle. To trekk som ble lagt inn i TV-tjenester er PPV (Pay Per View) og VOD ( Video on Demand). den største forskjellen mellom de to er i hva slags innhold de vanligvis leverer. PPV er mest brukt for å vise sportsarrangementer som boksing og mixed martial arts, samt wrestling show. dette er en mye billigere og praktisk alternativ til å være på arenaen som du fortsatt får se kampen når det skjer. I kontrast er VOD brukes til å levere pre- innspilte innhold som filmer og TV-serier.
Som du kanskje allerede har utledet fra oven, har PPV en fast tidsplan. Det er ingen måte å endre dette planlegge mindre du registrere hendelsen og se det senere, som faktisk slår hele hensikten med PPV. med VOD, kan du se hva du vil når du vil. Så kan du velge å se den filmen som du hadde ikke en sjanse til å fange på kino eller har en maraton av din favoritt TV- serie. det er også en stor forskjell mellom PPV og VOD når det gjelder å betale for tjenesten. PPV er betalt på en per hendelse basis, noe som betyr at du må betale for hver PPV arrangement som du vil vise. Til sammenligning er VOD vanligvis en månedlig tjeneste. Du bare betaler en fast månedlig avgift og du kan se omtrent alt på deres bibliotek av videoinnhold og selv lyd.
Fordi folk ser det samme på samme tid i PPV, bruker den bare pre-eksisterende kabel teknologier. tilbyder bare trenger å bestemme hvem som får lov til å se kanalen at PPV er på. Dette er ikke aktuelt med VOD som hver bruker kan vise forskjellig innhold. Grunn av dette, er det nødvendig å rute VOD via en IP -nettverk for å gi det spesifikke innholdet til hver bruker.
Oppsummering :
en PPV brukes mest for sportslige begivenheter mens VOD brukes mest for film og TV viser
2 PPV leverer live-innhold, mens VOD ikke
tre. PPV har sin egen timeplan mens du kan se når som helst med VOD
4 VOD er ofte i en månedlig betaling ordningen, men ikke PPV
5. PPV bruker tradisjonelle kabel linjer mens VOD bruker IPTV -teknologi
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------