Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Gideon bibel og KJV

Den største forskjellen mellom Gideon har Bibelen og KJV er at KJV er en engelsk oversettelse av den kristne Bibelen, og Gideon har Bibelen er faktisk Bibelen distribuert av en organisasjon, Gideons International, som bruker KJV for distribusjon formål i hoteller og moteller uten kostnad.
Gideon sin bibel
Gideon har Bibelen kalles også Gideons International. Gideons International er en evangelisk organisasjon hvis hovedmål er å distribuere gratis kopier av Bibelen. Den fordeler bibler i 194 land og på 94 ulike språk. Den viktigste funksjonen av Gideon har Bibelen er at de er plassert i motellrom og hotell rom.
Gideons International bruker vanligvis King James Version for sin distribusjon. Sammen med KJV de også distribuere New King James bibler og testamenter. Disse versjonene blir også kalt MeV eller moderne engelske versjon bibler og testamenter. MeV bibler blir distribuert av Gideons International bare når hotellet eller kjøper ønsker å spesifikt kjøpe MeV Bibelen. Den Gideons International ble grunnlagt i Janesville, Wisconsin i 1899. Hovedmålet til organisasjonen er å etablere det faktum at hvert medlem skal være villig til å gjøre Guds verk med sin egen dømmekraft å ha tro, lydighet og ydmykhet. Dens sjef arbeidet startet i 1908 da bibler ble distribuert gratis å bli plassert i hotell-og motellrom Den første Bibelen ble plassert i rommene på Superior Hotel i en by som heter Superior, Montana The hovedkvarter. Gideons International er i Nashville, Tennessee.
Gideon har Bibelen er også distribuert kostnadsfritt til sykehus, militært personell i ulike land, fengsler, sykehjem, osv.
KJV
King James Version kalles også kongen James Bibelen, KJV, eller autorisert versjon. The Church of England godkjent og startet den engelske oversettelsen av den kristne Bibelen i 1604 og ferdig oversette det i 1611. den ble trykt for første gang ved kongens skriver baker. Dette anses å være den tredje oversettelsen i engelsk, og det har vært to flere oversettelser. Den første oversettelsen ble godkjent under regimet til kong Henry VIII. Det var da en annen oversettelse av den store Bibelen, og en annen ble bestilt i 1568 av biskopens Bibelen. Det nye testamente ble oversatt av 47 forskere fra gresk, og det gamle testamente ble oversatt til engelsk fra hebraisk tekst. Apokryfene ble oversatt til engelsk fra latin og gresk. den autoriserte oversettelse eller KJV ble standard versjon for forskere som var engelsktalende.
Summary :
den største forskjellen mellom Gideon har Bibelen og KJV er at KJV eller King James Version er en engelsk oversettelse av den kristne Bibelen, og Gideon har Bibelen er faktisk Bibelen distribuert av en evangelisk kristen organisasjon, Gideons International, som bruker KJV for distribusjon formål i hoteller og moteller uten kostnad.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------