Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom GCSE og IB

IB og GCSE er to forskjellige utdanninger. De har ulike fagplanene, ulike filosofier, og følger ulike utdanningsprogrammer.
IB
IB står for International Baccalaureate. det ble tidligere kalt IBO, International Baccalaureate Organization den ble grunnlagt i 1968, og hovedkvarteret for stiftelsen er i Geneve, Sveits rammen for IB -programmet ble opprettet av Marie-. Therese Maurette som var basert på håndboken hun skrev i 1948 for UNESCO, er det en måte å undervise for fred?
i 1960 skapte noen av lærerne ved International School of Geneva de ISES eller International Schools Examination Syndicate, som senere skapte IBO. IB tilbyr tre utdanningsprogrammer : den PYP og Primary Years Programmet, som er for barn i alderen 3-11 år, den MYP, Middle Years Program, som er for elever i alderen 11-16, og DP, Diploma Program, som er for barn av 11. og 12. klasse. IB refererer til organisasjonen, de tre programmene som tilbys og /eller eller vitnemål utdelt på slutten av programmet.
IB har samarbeidet med OIF, organisasjon Internationale de la Francophonie og Europarådet. Det er en NGO, ikke-statlig organisasjon av UNESCO. Læreplanen and Assessment Centre ligger i byen Cardiff i Wales Det var for å bli flyttet til Nederland er delt inn i tre ulike regionale sentre. IBAEM-IB Afrika, Europa og Midtøsten., IBA-IB amerikanere og IB Asia -Pacific IBAP den IBA administreres fra Genève og Cardiff IBA administreres fra New York, og IBAP administreres fra Singapore læreplanen omfatter :
Utvidet essay
Creativity, Action, og service ( CAS )
Theory of Knowledge ( TOK )
GCSE
GCSE står for General Certificate of Secondary Education. Det startet i september 1986, og sin første eksamen ble holdt i 1988. Den erstattet både GCE O-nivå og CSE kvalifikasjoner. Det er en faglig kompetanse som er spesielt for et bestemt emne. Det kan tas i ulike fag for elever i alderen 14-16. det er egentlig en videregående utdanning sertifikat tildelt i Wales, England og Nord Irland som er lik Nivå 1 og Nivå 2 ferdigheter.
GCSE utdanning som kreves av studenter som ønsker å vises for IB eller GCE avansert nivå. På 1980-tallet, var GCSE en obligatorisk skole oppgradere sin eksamen. IGCSE er den internasjonale versjonen av GCSE. Det kan tas over hele verden. GCSEs kan kombineres med andre kvalifikasjoner som BTEC, Business and Technology Education Council, og Dida, Diploma i Digital Application, etc
Oppsummering :
en IB står for International Baccalaureate, GCSE står for General Certificate of Secondary Education.
2 IB ble grunnlagt i 1968,. den GCSE startet i 1986.
3 IB tilbyr tre utdanningsprogram : Primary Years Program, Middle Years programmet, og Diploma Program, GCSE tilbyr en utdanning sertifikat
4 IB. er delt inn i tre ulike regionale sentre. IBAEM-IB Afrika, Europa og Midtøsten, IBA-IB amerikanerne og IB Asia -Pacific IBAP den GCSE er i utgangspunktet en videregående utdanning sertifikat tildelt i Wales, England og Nord Irland som er lik Nivå 1 og Nivå 2 ferdigheter.
fem. IGCSE er den internasjonale versjonen av GCSE.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------