Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom stillaset og industriell piercing

Piercing i dag er moderne. Mange mennesker, enten mannlig eller kvinnelig, er tiltrukket av den. Body piercing, som kroppen tatovering, definerer personens personlighet. Den skiller seg på en slik måte at piercing er kunstnerisk måte å illustrere ens personlighet.
Stillas eller industriell piercing er en form for piercing. Scaffold skiller seg ikke med industriell piercing. Stillas er et annet navn på industriell piercing som konstruksjonsmessige piercing. Scaffold piercing består av to hull som er forent av en enslig smykker, mesteparten av tiden en lang vektstang. Piercing er vanligvis skapt gjennom brusken på den øvre delen av øret, en nær hodet og den andre lenger ned på den ytre kanten.
Stengene er betegnelsen som brukes til å beskrive smykker slitt etter piercing fordi den bærer en likhet til vektstang brukes av vektløfting. den gamle måten å piercing er forskjellig fra stillas piercing på en måte som den gamle måten skjærer øreflippen mens stillaset skjærer brusken i ørene. Videre er stillas piercing veldig mye mer smertefullt enn øreflipp piercing og tar også en supplerende tid å helbrede, innen tre måneder til ett år. Stillas piercing krever også skikkelig rensing av pierca del til den tid det er helt leget for å unngå infeksjoner.
Industrial eller stillas piercing produserer trykket mellom de to hullene som skapes i øret. Flere personer få en øre gjennomboret av gangen for å gi fradrag for den helbredende prosessen. Det er tilrådelig å holde seg vektstang primært ment for denne piercing for å minske presset på brusk skapt av hullene. den piercing er antatt å forskjønne en person og bringe mer visuell attraksjon samtidig som en person ser mer forlokkende. Det er derfor flere kvinner er oppslukt i å ha hull i ørene av industriell piercing.
Siden industriell piercing eller stillas piercing er mer sammensatte enn ukomplisert øreflipp piercing, er det nødvendig å ha det gjort av en spesialist i en klinikk eller studio. den delen som blir gjennomboret er preget av spesialisten og desinfisert. det må være godt merket slik at måleren lett kan reise gjennom det. Vanligvis, et mål på 14 (1. 6 mm ) anses å være ideelt. materialene som skal brukes er sterilisert for å forhindre infeksjoner.
Riktig pleie er avgjørende for piercing. Mens såret leges, aldri berøre eller tillate noen å røre det. Rengjør det bare én gang daglig, under dusjing er ideell, med antibakteriell såpe. Det antibakteriell såpe med triklosan er anbefalt, for eksempel, Dettol flytende såpe bruk aldri alkohol, spritservietter og Betadine eller hydrogenperoksid for å rense det Se opp for tegn på infeksjon som rødhet, smerte, betennelse og en uvanlig utflod på stedet. Se piercer eller spesialist eller lege med en gang hvis disse skiltene er notert. Ta vitamin C og sink for å fremme og maksimere healing. Når du vil endre smykker eller vektstang selv, vente til piercing er helbredet, mer sannsynlig innen tre måneder til ett år.
Oppsummering : en Stillas og industriell piercing er like
2 Stillas eller industriell piercing er en form for piercing
3 Den bruker. en smykker betegnes som en vektstang å feste mellom de to hullene.
4. Stillas eller industriell piercing er mer smertefullt enn øreflipp piercing siden brusken påvirkes.
fem. Det tar tre måneder til ett år til fullstendig leget.
6. Riktig pleie er nødvendig under healing prosessen.
7. spesialisten er den som gjør inngrepet på et egnet sted.
8. materialene som brukes er sterilisert for å forhindre infeksjoner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------