Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom lave og høye menns truser

Har designet truser eller undertøy gjennomgått en endring de siste årene. I dag er det mange varianter eller stiler i shorts for menn.
truser er en slags menns undertøy og noen ganger badetøy. Briefs støtte og beskytte den mannlige kjønnsorganene i mange aktiviteter. i motsetning til andre alternative underkjole klær, som er den bokseren stilen, truser er sprekere og bør være komfortabel med mannens kropp.
fleste truser er laget med bomull for at kroppen området for å puste og absorbere svette naturlig. Også gir bomull en myk pute Bandet, som ligger på toppen av den korte, er elastisk
høyblokkene mennenes kort er også kjent som følgende: High- cut, full -rise, full -cut, og tradisjonell. denne designen gir en bred dekning av en manns kropp området samt full støtte for baken, ryggen, og underlivet. Siden denne typen kort løfter baken, menn som bærer denne typen har en slankere og tynnere utseende. linningen på tradisjonelle truser sitter på midjen på bæreren.
Den tradisjonelle kutt er også den vanlige typen undertøy for vanlig legwear eller klær som jeans, bukser, og andre klær. beltet sitter på midjen på bæreren, og plagget ender på brukerens lår. det er designet for å brukes til praktiske formål og mer avslappet komfort. mellomtiden blir lave truser er en annen slags truser som er populære i dag. lave truser er et resultat av den populariteten til lave jeans. Siden den tradisjonelle kort vil bli sett og lagt merke til mens iført et par lave jeans, de lave truser ble utformet og skapt for å skjule plagget fra visningen og å maksimere utseendet av jeans og mageområdet av mannen.
Lave truser sitte like over hoftebeinet. Lengden av tøy er også betydelig kortere enn lengden som brukes i vanlige truser. Den bekostning av tøy fjernes for å oppnå lave utseende og formålet.
Både lave truser og tradisjonelle truser kan kjøpes fra klær forhandlere i mange materialer og farger. kan imidlertid tradisjonelt utformede truser bli omgjort til lave truser med hjelp av en symaskinen og sy litt ferdighet
Oppsummering :
en Lave truser og høye truser er to typer truser som er slitt av menn. De regnes også som undertøy som er slitt under klær for den nedre delen av kroppen.
To. Høye truser er også kjent som tradisjonell kutt eller stiger, eller full-rise truser On derimot er lave truser også kalt lav-slung eller hipster -stil.
tre. den største forskjellen mellom lave truser og høye truser er stilen eller kutt, dekning, og formålet med underkjole. Tradisjonelle truser gi full støtte til underlivet, ryggen, og baken opp til midjen. 4. De lave truser gi samme støtte, bortsett fra rygg området.
5. High- rise truser er slitt for praktiske formål og under tradisjonell økning klær. på den annen side er lave truser designet for lavere kroppen klær
6 bandet av de høye truser hviler på midjen eller over hoftebeinet mens lav-. økning truser hvile under hoftebeinet.
7. høye truser er slitt for praktiske formål, mens lave truser er slitt av estetiske grunner, mest for å vise frem den lave bukser eller jeans i tillegg å illustrere en manns mageområdet.
8. I persepsjon, er høye truser regnes som komfortabelt undertøy men unappealing. Dette er det motsatte for lave truser fordi det ser tiltalende, men det kan være ubehagelig å ha på seg første gangs wearers.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------