Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom grunge og metal

For musikkelskere, grunge og metal er to velkjente begreper. Begge er bare to av de mange sjangere innen musikk.
Metal musikk er også kjent som heavy metal. det er en spesiell sjanger av rock musikk. Som en sjanger, har den mange subgenres under den. i tillegg har den også en samling av mote sjangere i sin innflytelse. Metal musikk domineres ved lyden av gitarer og trommer. i et band ytelse, ville en metall berg bandets frontmann skrike ut tekstene i et forsøk på å konkurrere med lyden av bandet. Denne typen rockemusikk og legger vekt på lyden i stedet for på tekstene.
The heavy metal lyden er høy, kraftig, sterk, tung og rask. Det fokuserer på dominans. Det har de musikalske elementer av blått rock og psykedelisk rock de ledende bandene i denne sjangeren er. Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, og andre kjente navn
band konserter med tung metal band fokuserer primært på skuespill som pyroteknikk, scenelys, dramatiske entreer og andre metoder for scene underholdning. Bandmedlemmene er sett iført svart skinn ( som jakker eller bukser ), trange jeans, tunge scenen sminke, store frisyrer, og vester. Metallet kultur idrett også tilbehør som bullet belter og Spike band. Metal mote ekko biker og rocker subkulturer. Metal musikk dukket opp i 196Os musikkscenen. til nå er det fortsatt en av de populære musikksjangre. Det ble først populært i Storbritannia og USA. dag, er det fortsatt blomstrende i andre land som Tyskland, Australia, Storbritannia, USA, Skandinavia og andre land.
Grunge er en annen sjanger av musikk. Det er også kjent som Seattle lyd på grunn av sin opprinnelse i Seattle, Washington i 1980. Når det gjelder musikk taksonomi, er grunge en undersjanger av alternativ rock. Den har ulike påvirkninger av hardcore, punk, heavy metal, og indie rock.
Grunge er preget av angst -fylte tekster og tunge forvrengte lyder og kontrasterende sang dynamikk. Sammenlignet med metall, Grunge har en langsommere rytme med lavere toner og mindre volum.
Denne type musikk legger vekt på tekstene. Tekstene gjenspeiler angst av ungdom, særlig tenåringer, til livet og samfunnet. Slitasje Band medlemmer og tilhengere av grunge hverdags eller casual klær vanligvis kjøpt fra bruktbutikker. Flanell er stoffet av valget.
Grunge band inkluderer Nirvana og Pearl Jam. ha Bandmedlemmene uflidd opptredener og show forestillinger har færre skuespill. musikksjangre er forskjellige, men noen ganger de har også felles faktorer.
Sammendrag :
en Begge sjangere av musikk bruker de samme rockebandet instrumenter: elektrisk gitar, bassgitar, trommer og vokal. Tastaturet er valgfritt for metal band.
To. Begge sjangere er under klassifiseringen av rock. Heavy metal er en direkte sjanger mens grunge er en undersjanger av alternativ rock. Begge sjangere dele de samme forsterkede skjevheter i lyden deres
3 Metal er også kjent som heavy metal. i mellomtiden, er grunge sin alternative navn Seattle lyd
4. Metal plasserer en høyere vekt på lyden. på den annen side gir grunge mer av en vekt på tekstene.
fem. hovedtemaet av metall er dominans. I kontrast er grunge tema angst.
6. Metal er en del av grunge sammen med hardcore rock og indie rock. Metal, i mellomtiden, er kombinasjonen av blues rock og psykedelisk rock.
7 Metal har en rekke målgrupper mens grunge er rettet mot ungdom
8 Metal band opptredener er svært teatralsk Band. medlemmer bære mye av lær, sminke, svart antrekk, og store frisyrer. på den annen side, grunge band utføre med litt kunstig. Bandmedlemmene bære vanlige klær, for det meste flanell, fra sine egne garderobeskap eller sparsommelighet butikker.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------