Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom cleanser og kratt

Forskjønnelse er i dag en trend for folk i alle aldre, spesielt blant kvinner. Utseendet teller for alle så mye som holdning gjør. Når vi snakker om skjønnhet, henviser vi det meste til hud vår. En vakker hud reflekterer en sunn og vakker person. skjønnheten i oss selv er skjemmet enkelt på ansiktene våre. Med denne bekymringen, er riktig omsorg for våre ansikter viktig å gjøre oss ser yngre, friskere, og attraktivt.
Renset og skrubber brukes i renhold og rydding vår hud. En cleanser er en produsert produkt som brukes til å rense eller rense noe. En populær type cleanser er den som brukes i ansiktet, en ansiktsrens. En ansiktsrens renser huden ved å fjerne smuss og oljer som er limt til ansiktet vårt når vi går utenfor huset vårt Dette er skitt som vi får fra våre omgivelser. støv, røyk, og de liker Renset og skrubber unclog porene som forårsaker acne Dette kan brukes hver dag, etter bading og før du sover, eller avhengig av ens preferanser.
En ansiktsrens er å foretrekke fremfor andre rensemidler som såpe på grunn av mange grunner.
ansikts cleansers har samme pH som er egnet for ansikt-pH 5. 5, mens bar såpe inneholder en høy pH. Dette betyr at stangen såpe kan forandre hudens pH dermed vikeplikt for bakterievekst.
Bar såper eller andre rensemidler bortsett ansikts renseprodukter, inneholder fortykningsmidler som kan tilstoppe hudens porer. Dette tilstopping kan føre til kviser
Bruke bar såper kan fjerne ansiktet naturlige oljer som fungerer som barrierer og naturlige kremer. For å kompensere, sebaceous glands i ansiktet produsere mer olje, eller seborrhea, forårsaker tette porene som fører til akne.
En ansiktsskrubb, derimot, inneholder små granulater som fjerner døde hudceller. de er grovt i ansiktet, som navnet tilsier kratt, og dermed ikke skånsom mot huden huden i ansiktet er delikat det er derfor det er behov for spesiell behandling det er viktig. å bruke ansikts skrubber heller enn generiske peeling fordi det meste av det er harde på ansiktet. Dette må ikke gjøres daglig som det kan irritere huden. Scrubs åpne porene som ikke vil være bra for vårt ansikt da dette kan tiltrekke eller samle mer skitt.
Scrubs brukes til å fjerne døde hudceller på ansiktet. Når dette er gjort, ser huden vår yngre og føles lettere. Døde hudceller kan forårsake hud sløvhet. det gjør oss se eldre ut enn alderen vår. med regelmessig bruk av ansikts scrubs, blir huden myk og glødende, utsette nye huden. men dette kan også irritere huden, fordi den har fragmenter av granulater som er grovt på huden. Hyppig bruk av dette også tørker ut huden. Det er derfor noen ansiktsuttrykk scrubs er solgt med fuktighetskremer for å forhindre tørrhet
For å summere det opp, her er forskjellene mellom rensemidler og skrubber : Renset vaske ansiktet mer forsiktig enn scrubs gjøre
Renset fjerne smuss og olje fra ansiktet mens scrubs fjerne døde hudceller samt
et rengjøringsmiddel brukes regelmessig mens scrubs trenger ikke å bli brukt hyppig
Summary. :
en. Renset og skrubber er de samme. de er brukt i rengjøring av huden.
to. Renset må brukes regelmessig for å opprettholde hygiene av kroppen.
3 Renset er skånsomme mot huden, scrubs er grovt på huden
4 Scrubs fjerne døde hudceller
5. Scrubs gir en blomstrende, yngre hud utseende
6 er Scrubs ikke brukes ofte
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------