Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom anime og tegneserie

En tegneserie er en visuell kunst i form av et maleri eller en tegning for å satire og humor. I middelalderen ble den brukt til å referere til de tegningene som ble gjort i forberedelse til et maleri, billedvev, utendørs, eller farget glass.
i det 19. århundre kom til å referere til de morsomme tegninger og illustrasjoner i aviser og blader. i dag blir det brukt til å referere til tegneserier og animerte TV- programmer og filmer. En tegneserie er vanligvis en animert TV- program eller film for barn som har superhelter, dyr, og de opplevelser og travails hos barn som er hovedpersonen i tegneserien sammen med sine venner.
fleste tegneseriefigurer programmene er humoristisk, men det er noen som har mer alvorlige temaer som regel involverer hovedpersonens redde verden fra onde krefter. Illusjonen av bevegelse er oppnådd gjennom å projisere en serie fotografert tegninger i rask rekkefølge.
suksessen og populariteten tegneserier har inspirert japanske animatører som fører til utvikling av manga, som er det japanske ordet for tegneserier og print tegneserier som er senere omgjort til animerte tegneserier. det engelske ordet animasjon er forkortet i Japan som anime som noen mennesker antas å komme fra det franske ord dessin anime. Det snakkes med en akutt aksent i den siste e. Det er en type animert tegnefilm som har den livsglade og fargerike karakterer med tomter som er handling fylt og veldig fengende. Dens historie har vanligvis en kjempeflott og futuristisk tema.
Anime er rettet mot en mer moden publikum fordi den har en mer kompleks og en lengre historie enn en tegneserie fleste tegneseriefigurer programmene er korte og enklere enn anime programmer Anime eller japansk animerte tegneserier høstet internasjonal popularitet i løpet av 1980 selv om japansk animasjon har eksistert siden tidlig på 1900-tallet. I dag overgår sin popularitet som av karikaturene fordi det ikke bare tiltrekker voksne, men barn også.
Anime kan gjøres ved å tegne kulissene for hånd eller i kulissene kan være datagenerert. Sin sjanger. er mangfoldig, og de er vist i filmer, TV, videospill og internett
Summary :
1 En tegneserie er en animert film eller TV- program som har superhelter,. dyr og barn hovedpersonene mens anime er en type tegneserie som ble utviklet og laget i Japan.
2 Både bruk projeksjonen av fotograferte tegninger i rask rekkefølge for å gi illusjon av bevegelse. mens en tegneserie vanligvis rettet mot små barn anime er rettet mot en eldre publikum og voksne selv om barn også se det.
3 historien en anime er mer kompleks, mens det av en tegneserie er enklere
4 Både en tegnefilm og en anime kan skapes ved å trekke scener og karakterer for hånd eller gjennom å generere dem fra en datamaskin. Mens tegnefilm program nyter stor popularitet, har anime overgått det i senere år.
5. Tegneserier har eksistert siden middelalderen i form av tegninger laget i forberedelse til andre kunstverk mens anime ble utviklet og vunnet popularitet i 1980.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------