Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom TROLL og TROLL

Ogres og troll er både eventyr skapninger. Er deres utseende, egenskaper, og deres opprinnelse forskjellig fra hverandre.
Ogre
Når vi sier Ogre, det første bildet som kommer til hjernen er at av innlegget populære og elsket troll av alle tider, Shrek. egenskapene ogres er også meget godt beskrevet gjennom mediet av hans historie og beskrivelse. Tradisjonelt, ogres er menneskelignende monstre. de er store, stygge, grusom, og uhyrlig. De er vanligvis omtalt i folklore, fiksjon, og mytologi. De er avbildet i folklore og eventyrenes som ytterst ubehagelig, Humanoid monstre som beiter på mennesker, og i litteraturen er det en metafor for folk som har ekle vaner. Mennesker som banke, utnytte, og er grusomme er også vurdert som intelligent som ogres. av utseende er de avbildet som skapninger med sterke kropper, glupske appetitt, og mye hår på kroppen.
Ogre er et ord som stammer fra det franske språket. første gang ordet ble brukt var i det 12. århundre av Chrétien de Troyes i hans vers romantikk oppkalt Perceval le Conte Du Graal. Senere ble det mye brukt av Charles Perrault og Marie -Catherine som begge var fransk. Noen mener at myten om troll stammer fra de virkelige forbrytelser Gilles de Rais. Noen mener at dette ordet stammer fra ordet Hongrois som betydde ungarsk fordi de vestlige kulturer betraktet dem en uhyrlighet. ordet troll ble mest populær av arbeidet til en italiensk forfatter Giambattista Basile som brukte ordet Orco. den første omtale av en kvinnelig trollet er funnet i historien Sleeping Beauty stavet ogress.
Troll
Trolls anses å være overnaturlige skapninger i skandinavisk folklore og norrøn mytologi. De blir fremstilt som farlig, utspekulert, og i stand til magisk forbannelse mennesker og også spise dem opp når det passet dem. de regnes for å være mer fornuftig enn ogres og kunne begrunnet med ulik ogres. det antas at de ville vende seg til stein i sollyset, slik at de levde i mørke huler i isolasjon i fjellet i liten familie- som enheter. De er avbildet skal leve langt unna enhver menneskelig befolkning. Deres utseende er mer variert enn ogres. Trolls kan enten være veldig stygge skapninger og bremse vittigheter eller kan se ut mennesker og kan være svært utspekulert og intelligent.
Opphavet til ordet troll er usikkert, men en forfatter John Lindow avbildet og beskrevet troll som naturlige vesener i svensk Folklore
Sammendrag :
1 Ogres blir fremstilt som humanoid monster, de er store, heslig, og grusom. og anses å mate på mennesker. to. Deres fysiske utseende omfatter store hoder og fyldig hår. De regnes menneskelig intelligent. Trolls blir fremstilt som overnaturlige skapninger. De er små i størrelse og varierte opptredener, inkludert stygge eller menneske -lignende former og noen ganger gløgge eller svært utspekulert.
3 Ogres stammer fra fransk folklore stammer Trolls fra skandinavisk folketro er
4 Ogres ikke vurdert å endre til steiner i kontakt med sollys,. troll er avbildet. å skifte til stein i sollyset
5 Ogres ble ansett urimelig og morderisk, troll kan være begrunnet med og kan eller ikke kan mate på mennesker.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------