Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom SANG og SALME

Sanger som kan defineres som alle tekster med melodier. Når vi snakker om musikk i referanse til salmer og sanger, er det faktisk betyr at vi prøver å skille mellom salmer og tilbedelse sanger og ikke bare en sang. Disse gudstjenestene sangene blir også kalt ros sanger, og salmer kalles tradisjonelle salmer
salmer
En tradisjonell salme regnes som en formell sang som synges til Gud av hele menigheten i offentlig tilbedelse. metriske salmer kan også bli vurdert salmer.
for de tradisjonelle salmene er det spesifikke salmer som Amazing Grace som alltid sunget til New Britain. Det viktigste om melodi av en salme er rytmen (8. 8. 8. 8. ). Tekstene i salmer og melodier er utskiftbare. musikken som brukes av trente musikere å referere til salmer kalles akkordinstrument. den akkordinstrument har harmoni, melodi og rytme. hovedfunksjon musikken i en salme er å understreke ordene.
Salmer og deres struktur er avledet eller stammer fra klassisk musikk. Det er ofte en fire-del harmoni.
Salmer har blitt sunget i over hundre år, og kombinere musikk, melodi og harmoni på en slik måte at det styrker positivitet.
Praise Songs eller tilbe Songs
Praise sanger, også kalt tilbedelse sanger, er uformelle sanger sunget i kirker i lovprisning av Gud.
Musikk er den viktigste definerende trekk av lovord sanger istedenfor tekstene eller ord.
de har mange repetisjoner ikke en firedelt harmoni. musikken serien anses begrenset, og det er ikke påvirket av klassisk musikk.
I ros sanger, en enkelt person eller en gruppe utfører hele sangen, og sangene er ledsaget av mange musikalske instrumenter som ikke bare ett organ.
Ros sangene er ikke tradisjonelle sanger. De påvirkes av dagens kultur, og nye sanger blir komponert jevnlig.
Det antas at ros låter ble introdusert i 1960. noen sanger som Majesty ble inkludert i salmebøker Men de tradisjonelle inkludering av sangene i salmeboken ikke gjøre den til en salme
Oppsummering :
en A. salme regnes som en tradisjonell salme, en sang regnes som en ros sang også kalt en lovsang sang
2 Salmer alltid sunget på samme melodi eller rytme som 8. 8. 8. 8. Melodiene og tekstene til salmene kan være utskiftbart. Hver ros sang har sin egen musikk og egne tekster som alle andre sang.
3 hovedvekt på salmer er de ord som spilles med kun ett organ, og musikken kalles akkordinstrument, tyngdepunktet i rosen sangene er på musikk og ikke ord låtene er spilt. med mange instrumenter
4 Salmer og deres struktur er avledet eller stammer fra klassisk musikk Det er ofte en firedelt harmoni. ros sangene er ikke avledet fra klassisk musikk, men påvirkes mer av dagens kultur og ikke har firedelt harmoni.
5 Salmer har blitt sunget i over hundre år, ros låter ble introdusert i 1960
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------