Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom havrekli og hvetekli

Bran er biprodukt igjen etter behandlingen av harde ytre laget av kornet. Vel, her ser vi på havrekli og hvetekli. Havrekli og hvetekli er ikke det samme i sin kvalitet og struktur. Man kan komme over mange forskjeller mellom de to.
en av de viktigste forskjellene som kan sees mellom havrekli og hvetekli, er den type fiber at de både inneholder. Mens hvetekli består av uløselig fiber består havrekli av løselige fiber.
som hvete kli fiber er uløselige, passerer de fra kroppen ufordøyd. er den uløselige fiber myknet når de passerer gjennom de ulike deler av kroppen, og de bulk opp avføringen, noe som fører til rask eliminering av avfall. på den annen side er havrekli fibre oppløst, og danner en gel. Som løselig fiber blander med gallesyrer i tarmen, hjelper det å fjerne kolesterol.
vel, er begge såkalte Brans kjent for å bidra til å opprettholde gastrointestinal helse. en ekstra funksjon i havrekli, er at det bidrar til å senke det dårlige kolesterolet i kroppen. Som for innhold også, både havrekli og hvetekli er forskjellige. En halv kopp hvetekli inneholder ca 12 gm av fiber, 60 kalorier og ett gram fett. Det er også en god kilde til vitamin B, som niacin og B6. Vel, inneholder en halv kopp havrekli 7 gm fiber, 150 kalorier og 3. 5 g fett. havrekli er også en god kilde til folat og tiamin.
Summary :
en hvetekli består av uløselig fiber, havrekli består av løselige fiber
2 den uløselige hvetekli fiber er. myknet når de passerer gjennom de ulike deler av kroppen, og de bulk opp avføringen, forårsaker rask eliminering av avfall. Havrekli fiber er oppløst, og danner en gel. Som løselig fiber blander med gallesyrer i tarmen, hjelper det å fjerne kolesterol.
Tre. En halv kopp hvete kli inneholder ca 12 gram fiber, 60 kalorier og ett gram fett. En halv kopp havrekli inneholder 7 gm fiber, 150 kalorier og 3. 5 g fett.
4. hvetekli er en god kilde til niacin og B6, mens havrekli er en god kilde til folat og tiamin.
 

110341210.pdf 110341225.pdf 110341233.pdf

http://www.debok.net/Internet/2014/05/Vad-ar-det-basta-sattet-att-overfora-information-fran-en-dator-till-en-annan.html

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------