Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom borgerlig og kobolt

Helt siden Henry Ford oppfant Model T, har biler vært en viktig del av vår hverdag. De tar oss dit vi ønsker å gå, dag inn og dag ut. To store bildeler beslutningstakere konkurrerer om topplassering i markedet i dag-Honda og Chevrolet-med både sportslige sine respektive flaggskip biler, Honda Civic og Chevrolet Cobalt Mange mennesker har disse to fantastiske bilene i tankene, men har problemer. bestemme hvilken jeg skal velge. Derfor er det bare logisk å gjøre en head-to -head mellom de to bilene, slik at forbrukerne kan kjenne forskjellen mellom de to, og, til slutt, ta en kjøpsbeslutning.
Nedenfor er relevante aspekter av biler, der de to er like, eller forskjellig, og forhåpentligvis gir relevant informasjon en forbruker kan trenge for å gjøre kjøpet :
Handling
Dette er nummer ett spørsmål nesten alle potensielle bilkjøpere vil spørre, rett utenfor balltre Folk ønsker sine biler for å føle kvikk og rask ,. de ikke ønsker å føle at de kjører en stor ` ol murstein ! Når det gjelder både Civic og Cobalt, håndterer de omtrent det samme i og ut av trange hjørner, og begge har den samme svingradius.
Drivverk
Det er der Chevy Cobalt har overtaket. kobolt har en mye større motor i forhold til Civic. Dens dreiemoment er omtrent det samme som akselerasjon sin, og så i denne sammenheng, er Cobalt mye raskere enn Honda Civic. Men, husk at det å ha en mye mindre motor også innebærer å ha en mye bedre gass kjørelengde, så holder det i bakhodet når du skal avgjøre hvilken bil til å kjøpe.
UtilityBoth Civic og Cobalt har de samme fordeler i form av setekapasitet.
Comfort
Honda Civic front hytte har mer headroom enn Chevrolet Cobalt, men ærlig talt, er det ikke mye. Den ampler design og ergonomi på Civic gir mer plass for passasjerene enn kobolt.
Cost
Og til slutt, det viktigste aspektet ved alt som må alltid vurderes, prisen. Når du kjøper en bil fra en bilforretning er det alltid en standard oppladningstid for å transportere bilen fra sin opprinnelse til forhandleren. for både Civic og Cobalt, koster det omtrent det samme. Når det gjelder kjørelengde, har Honda Civic en bedre kjørelengde i forhold til Chevrolet Cobalt grunn av sin mindre motor, men ikke med stor margin. Vedrørende MSRP, det sivile koster mer enn det Cobalt.
Oppsummering :
1. De Honda samfunnskunnskap 'Front hytta har mer headroom enn Chevrolet Cobalt
2 Chevrolet Cobalt er mye billigere enn en Honda Civic.
3 Cobalt har en mye større motor i forhold til Civic
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------