Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Toronto og Vancouver

Toronto og Vancouver er to forskjellige byer i Canada. De har veldig forskjellige steder, ulike klima, ulike livsstiler, ulike turistattraksjoner, og ulik økonomisk status.
Toronto
Toronto er den største byen i Canada, det har blitt utviklet ved bredden av Lake Ontario som er i Southern Ontario det er veldig tett befolket som det er den finansielle sentrum og provinshovedstaden Ontario. i Nord-Amerika, er den femte mest folkerike byen Toronto. Amerikanerne bor i Toronto sammenligne den med New York som det er en av de beste økonomiske byene i verden. Toronto tilbyr fremragende varierte bedrifter som finans, programvare, utdanning, medisinsk forskning, turisme, sport, osv. det er også vurdert den dyreste byen å bo i Canada i
Toronto opplever ekstreme vintre. vintrene er snø og kaldt sommeren til å falle er behagelig, og til høsten Toronto kan spille perfekt. vert til turister for vandrende og sykling og generelt nyte Toronto øyene. For folk i Toronto, er det som en religion for å sitte ute i restaurantene og nyte dagen med venner og familie.
Transitt her består av en t- linje metro og buss og trikk nettverk. mange foretrekker sykling også. det sies at mennesker uten en personlig kjøretøy kan skabb godt i byen. for underholdning er det mange turiststeder, et pulserende uteliv, levende musikk, mat av nesten alle etnisitet inkludert: Indisk, kinesisk, japansk, pan Asian mix, gresk, portugisisk, etiopisk, etc. Somrene er en god tid for musikkelskere. Mange store artister spiller på de største bysentra i somre. I alt er Toronto en flott by for folk som liker å leve i store byer og Metropolitan kultur.
Vancouver
Vancouver ligger i fastlands British Columbia det er den tredje største byen i Canada og den mest befolkede byområde i vestlige Canada det er en kystby med fjell nær kysten. det fungerer som en viktig naturlig havn for handelen rute. Det er den største havnen i Canada. En av de viktigste funksjonene i Vancouver er at den har svært ulike kulturer på grunn av økende innvandring. En svært stor andel av minoritetsbefolkningen er at av kinesisk kulturarv. den viktigste finans av byen er hentet fra skogindustri. det også får mye turisme på grunn av sin naturlige skjønnhet.
Vancouver regnes som San Francisco i Canada. vintrene her er regnfull, men ikke for kaldt. det er en veldig dyr by som folk fra hele verden kommer enten til å slappe av her eller folk med penger kommer og trekke hit. Ifølge lokalbefolkningen som bor her, noen ganger gapet mellom godt å gjøre og arbeidsfolk blir klart, og det kan være arbeidsledighet. Grunnen til dette er det er en dyr by, og arbeidsgivere er ikke klar til å betale lønn nok for å overleve i denne byen.
kollektivtrafikk regnes utmerket her og, avhengig av hvor du befinner deg, steder er innen gangavstand.
Entertainment inkluderer natteliv, barer, musikk, og,. viktigst, naturlig skjønnhet
Summary :
en. Toronto er i Ontario, Vancouver er i British Columbia
to Toronto ligger i nærheten av Lake Ontario. Vancouver er en kystby
tre Toronto er. den finansielle sentrum av landet, samt en av de økonomiske sentrene i verden, Vancouver får sine finanser fra skogsindustrien og turisme
4 klimaet er svært forskjellige fra hverandre.
5. People, underholdning, mat, språk, kulturer, og livsstil er forskjellige.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------