Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Jetta og Passat

fremst er det best å beskrive hva en Jetta og en Passat egentlig er. Begge bilmodeller er faktisk to forskjellige biler som er produsert av Volkswagen. For ordens skyld diskusjonen, er det best å beskrive de to modellene på en tid da de var på topp (2006 ). Denne artikkelen også spesifikt detaljer forskjellene mellom Jetta GLI og en Passat to. 0T.
Volkswagen Jetta ble opprinnelig lansert for å passe inn i sedan markedet, men det er knapt over nisje av den mindre typen familie bil. Til dags dato har denne bilen modellen blitt markedsført i ulike generasjoner, som Atlantic, Jetta City, Fox og Vento, blant andre. Egentlig var det en tid da Volkswagen navngitt bilene sine i henhold til ulike vinder, og det er derfor Jetta er faktisk en germansk begrep som betyr " jet stream ".
andre er Passat en annen bilmodell fra Volkswagen. motsetning til Jetta ( en kompakt eller noe liten familie bil ), Passat faktisk tilhører midten eller større klasse av familiens biler. det er derfor mange bil elskere dub denne modellen som " strukket Jetta ". Når det gjelder opprinnelsen til bilmodell navn, er det Passat annen germanske sikt, som bokstavelig talt kan oversettes som " trade vind. '
Med hensyn til stil, og har Passat av en" ikke så imponerende ' instrument panel. Sannelig, dette er et stort pluss til klumpete panel oppsett av Jetta. Videre sies det at flere sjåfører bedømme Passat som, estetisk, den vakrere bil enn Jetta, mest spesielt sin nyere versjon, som er sett til å være mer elegant og trendy enn de stilige forgjengere. I forhold til passasjer overnatting, kan Jetta være vinneren. Due av bilens størrelse, har Passat en større koffert, men dens baksetene er sagt å være dårligere enn de av Jetta. Det er fordi Jetta har bakseter er ikke montert så nær bilen gulvet. resultatet er et bedre syn på fronten til dem sitter på baksiden, og mer behagelig benplass. Motsatt er Passat i baksetet noe montert for nær gulvet, noe som gjør lår støtte dårligere, og nakkestøtten på fremre bilseter blokkere utsikten. Til slutt, med alle disse funksjonene, er det ganske åpenbart at Passat er dyrere, om et par tusen dollar mer enn Jetta
I sammendraget, selv om Jetta og Passat er to av de modigste. biler fra Volkswagen, er de svært forskjellige fra hverandre på grunn av følgende årsaker:
1 Etymologisk, Volkswagen Jetta betyr ' jet stream ", mens Passat oversetter til" handel vind ".
to. Jetta er relativt mindre, eller litt kortere enn Passat ( strukket Jetta, ca 9 inches lenger).
tre. Passat har ikke en imponerende instrument panel, mens Jetta har et klumpete panel.
4. Passat har bedre innkvartering for sine baksetepassasjerene grunn stilling av sine baksetene, da i forhold til sin Jetta motstykke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------