Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom GT og SE

Det er noen forskjeller mellom disse to bilmodeller, og alt du trenger å gjøre er å bestemme hvilke funksjoner du ønsker. Valget er ditt å gjøre, og forskjellene, men subtile, kan være hva lokker deg til det ene eller det andre. det beste valget for du virkelig koker ned til preferanse. Likevel, for å finne ut mer om begge bilmodeller, fortsette å lese.
en av de viktigste spørsmålene er hest makt. GT har en mer kraftfull, 175 hk, i motsetning til SE, som bare har 170hp. Girutveksling kan sees som en subtil forskjell, med drivstoff utestengt fra SE på 112mph, og GT på 125mph.
De bremsesystemer på de to modellene har noen forskjeller også. GT vil gi deg en strammere tur enn SE, og grunnen til dette er dens strammere struts og tykke svaie barer SE ble bare tilbudt som en sedan frem til 2002, og GT ble tilbudt som en kupé bare. til 2004.
den typiske ribbet kledning var også en viktig egenskap av SE fram til 2003, mens GE hadde muligheten til en spoiler. Selv om kroppene deres er noe lignende, er det noen svake forskjeller, for eksempel forkrommede vinduet trimmer i SE i forhold til det sorte vinduet trimmer på GT. Med SE -modellen, speilene er svart, mens GT speiler vanligvis matche fargen på kroppen. avtrekk på sE er en enkelt eksos, mens GT har en dobbel eksos. så, som du kan se, er det noen, men ikke en stor mengde, av forskjeller. mellom de to bilmodeller
For å oppsummere forskjellene mellom de to berømte biler:
en. Hovedforskjellen mellom disse to modellene er HP tilbudt. GT vil lett få deg 175hp A4, og flere motorer ops. For SE, er det beste du kommer til å få 170hp A4 ut av. 3400 V6 motor
2 oppheng og bremser har en merkbar forskjell-. med de løse struts på SE i forhold til de stramme struts av GT
3. SE tilbyr også bak trommelbremser, mens GT har bak skivebremser.
4. SE har mindre gynging barer i forhold til de tykkere svaie sprinklene i GT.
 

130343251.pdf 130343253.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------