Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom EER og SEER

Da vurderer om effektiviteten av klimaanlegg og varmepumper, bør man vurdere EER, Energy Efficiency Ratio, og seer den sesonger Energy Efficient Rating.
La oss se på forskjellen mellom seer og EER. Energy Efficiency Ratio er et mål på effektiviteten av et kjølesystem når utetemperaturen er på bestemte nivåer. sesonger Energy Efficiency Ratio brukes til å måle effektiviteten av et kjølesystem over en hele sesongen. forskjellen er der EER er knyttet til den spesifikke utetemperatur, er seer relatert til hele sesongens temperaturer.
En annen forskjell er at nesten alle boligområder kjøleenheter er målt med seeren.
Når vurderer sine beregninger, er det EER og seer beregnes annerledes. seer beregnes ved å dividere den årlige BTU kjøling av de totale watt Hrs. på den annen side er EER beregnes ved å dividere BTU kapasitetsutnyttelse ved å kjøre wattstyrke.
en annen forskjell som kan sees, er at Energy Efficiency Ratio kan være måles direkte, mens, blir sesonger Energy Efficient vurdering bestemmes bare av spådommer, på grunn av uforutsigbare værforhold.
Dersom verdien av EER beregnes normalt ved 35 grader Celsius og 27 grader Celsius, er verdien for seer beregnet etter gjennomsnittlig luft forhold. seer blir alltid testet hos produsent etablering, og derfor er det alltid bedre å kjøpe luftkondisjoneringsanlegg basert på seeren. EER var det eneste systemet i fortiden for å fastslå effektiviteten av kjølesystemer. seer ble introdusert senere som et alternativ til EER. dag, folk dømmer kjølesystemer ved å se på sesonger Energy Efficient Rating.
Oppsummering :
en Energy Efficiency Ratio er et mål på effektiviteten av et kjølesystem når utetemperaturen er på bestemte nivåer sesonger Energy Efficiency Ratio brukes til å måle effektivitet. av et kjølesystem over en hel sesong.
to. Nesten alle boliger kjøleenheter måles i seer.
tre. Energy Efficiency Ratio kan måles direkte, mens, blir sesonger Energy Efficient vurdering bestemmes bare av spådommer, på grunn av uforutsigbare værforhold.
4. seer ble senere introdusert som et alternativ til EER.
5. Når verdien av EER beregnes normalt ved 35 grader Celsius og 27 grader Celsius, verdien for seer beregnes etter gjennomsnittlig luft forhold.
6. seer blir alltid testet hos produsent etablering, og derfor er det alltid bedre å kjøpe luftkondisjoneringsanlegg basert på seer.
 

100340512.pdf 100340513.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------