Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom CIVIC og CAMRY

Til tross for likheten mellom Civic og Camry, det er også en betydelig forskjell mellom Civic og Camry. Bortsett fra det åpenbare, at man er laget av Honda og en er laget av Toyota, disse to bilene kulminere de mest grunnleggende kampen mellom de mellomstore familie sedan.
det er vanskelig å bare sammenligne motorstørrelser og lignende, fordi du har muligheten til å opprette spesielle bestillinger gjennom fabrikken. Dermed andre aspekter av modellene, som er statiske, blir sammenlignet her. Som et eksempel, er innvendig plass en viktig aspekt i å finne den ideelle familie sedan.
Camry er den største av de to bilene, større inderlig samt større på veien. Det er en ' beefy ' bil, bygget med en subtil påminnelse om tanken. Civic romme komfortabelt fire voksne, og kan gjøre en trang for fem. camry er mer sannsynlig å tilby komfortable sitteplasser for alle de fem voksne, forutsatt at de tre voksne i baksetet er av relativt normale størrelser.
turen til Camry er faktisk litt jevnere. Forsøkene viser at jettegryter er mye lettere absorberes gjennom kabinettet, sammenlignet med Civic. Riding i Civic er en mer en lydhør tur, og du vet det hver gang du plunk inn i en jettegryte, eller krysse jernbaneskinnene.
Camry er kjent for å ha bilseter som forlater mye å være ønsket. du kan ende opp følelsen som om du sitter på steiner, heller enn et skreddersydd sete, The Civic tilbyr mye mer interiør komfort for to til fire voksne som reiser en avstand på setene.
Camry har en tendens til å avskrive mye raskere enn Civic. Dette skyldes dens ' boaty "følelsen, og dens heller gjennomsnittlig gass kjørelengde. The Civic har litt bedre gass kjørelengde, takket være den lysere ramme.
Mange drivere av camry klager over at det ikke er en følelse av moro og reaksjonsevne, når det gjelder å kjøre rundt i byen. Sivile sjåførene har en tendens til å ha en sterkere tilknytning til veien, og føler at de har mer moro når du kjører.
reparasjon og utskifting av deler har en tendens til å kjøre litt mot høye siden for en mellomstor sedan for både biler, selv om det virker som camry kantene ut Civic for høyere reparasjonskostnader. Longevity for hver bil er omtrent den samme hver har sine svakheter, og sine styrker
Oppsummering : En Honda gjør Civic
to. Toyota gjør Camry.
tre. den Camry har en større slagvolum.
4. The Civic har mer komfortable seter.
5. camry har bedre plass til fem voksne.
6. Den Camry har bedre chassis absorpsjon.
7. The Civic har en bedre annenhåndsverdi.
8. The Civic er mer responsiv og moro.
9. The Civic har litt bedre drivstoffeffektivitet.
10. camry er dyrere, i mange tilfeller å reparere.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------