Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom kaldvalset og varm klarert stål

Steel er rullet bruker to typer prosesser-. Kaldvalsing og varmvalsing Vel, når stål blir rullet på mer enn temperaturen til re-krystallisering, kalles det hot valset stål. Når stål er rullet på en lavere temperatur, kalles det kaldt valset stål
Mens varmvalset stål oppnås ved en temperatur på 1000 grader, blir det kaldt valset stål fås ved 50 grader. den varmvalset stål mister sin hardhet, og mykner, når den er varmet opp på en høy temperatur. Den varmvalset stål må da bli behandlet for å styrke den. På den annen side er kaldt valset stål oppnås ved å slå den med tunge hammer, da det ikke myker som varmvalset stål.
Når stål gjennomgår kaldvalsing prosessen, blir det vanskeligere og sterkere. Når stål er varmvalset, de ferdige toleransene er løse. med kaldt valset stål, toleransene er mye nærmere.
Når det gjelder etterbehandling også, både varmvalset stål og kaldt valset stål er forskjellige. Hot valset stål leveres med en grov blå-grå finish, og avrundede hjørner. På den annen side kommer det kaldt valset stål med en skinnende blå-grå overflate, og firkantede hjørner.
I størrelse også, den varme rullet og kaldt valset stål er forskjellige. The hot valset stål kommer i pluss minus 0. 01 inches, eller enda mer enn det. Tvert imot, den kaldvalset stål leveres i mindre enn 0. 01. inches. En annen forskjell som kan sees mellom kaldvalset og varmvalset stål, er at kaldt valset stål har færre karbon inneslutninger.
Oppsummering
1 Hot valset stål oppnås ved en temperatur på 1000 grader. den kalde valset stål oppnås ved 50 grader
2 Når stål er varmvalset, de ferdige toleranser er løse, i motsetning kaldt valset stål.
tre. den varmvalset stål leveres med en grov blå-grå finish, og avrundede hjørner. på den annen hånd, kommer kaldvalset stål med en skinnende blå-grå overflate, og firkantede hjørner.
4. The hot valset stål kommer i pluss minus 0. 01 inches, eller enda mer enn det. Kulden valset stål leveres i mindre enn 0. 01. inches.
Fem. Kulden valset stål er hardere og sterkere enn den varme valset stål.
 

00332377.pdf 00333564.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------