Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom jazz og passform

Car kjøpere av Honda linjen lurer ofte på hva bilmodell de ønsker å kjøpe. Spesielt hvis de ønsker å kjøpe en kompakt bil typen, er det praktisk talt dusinvis av biler som til velge. Men med Honda, det er den såkalte Jazz og Klassisk etikettene. så hva er forskjellene mellom Honda Jazz og Honda Fit kompakte biler?
Siden 1982 Honda Japan brukt navnet Honda Jazz for en rekke av sine ferdigprodukter. den ene er 1986 motorsykkel modell ( scooter-type), som fortsatt blir produsert, og er tilgjengelig for salg i de kanadiske regioner. Navnet Honda Jazz kan også referere til den populære Honda bybil. Disse bilene, da markedsført i bestemte områder av Europa, bærer Jazz navn. For det tredje, er Honda Jazz også den alternative navnet gitt til Honda Fit ( en kompakt bil modell markedsført i Kina og Amerika ). Denne alternative navnet refererer til samme biltype, men det er solgt og distribuert i noen land i Europa, samt i Midtøsten, Afrika, India, og mange deler rundt Asia. Derfor, hvis man snakker om Honda kompakt bil, deretter Jazz og Fit er i utgangspunktet den samme, selv om deres spesifikasjoner mildt varierer i noen aspekter, avhengig av bilindustrien lover som styrer landets markedet. Det er mange nye varianter av Honda Fit /Jazz kompakte biler. Forskjellig Disse 5-dørs biler i noen aspekter som bestemmes av dens typebetegnelse. Motorene, for eksempel, vil fortelle forskjellen mellom disse bilene. Det er en. 2, 1. 3, 1. 4 og 1. 5 L Fit /Jazz motor variasjoner, med hver og en bærer noe mindre forskjell i andre aspekter. Derfor, hvis du sammenligner en Jazz 1 4 med en Fit 1 3, vil det sikkert være at mindre ulikhet, i motsetning til å sammenligne Jazz 1 5 og Monter en. 5, som er praktisk talt det samme.
For ordens skyld fortelle de vanlige forskjellene, er det best å undersøke Jazz og Fit som har forskjellige motortyper. La oss ta Jazz 1. 4 og Monter en. 3 som eksempler. The Jazz har signal indikator på sin side, mens Fit ikke har noen. det er også bare en vinkel i baksetet av den første, i forhold til de to vinklene på sistnevnte. Basert på speedometer testen, ble Jazz sett å ha en høyere fartsgrense på 220 km per time, mens Fit har en mager 180km per time. Det er også viktig å si at Jazz er vanligvis markedsført med en tre-års garanti, mens Fit er bare for ett år. Take note, disse tekniske spesifikasjonene ofte varierer med plassen til fordeling, og bilforhandleren politikk.
en Vanligvis Honda Jazz gjelder Hondas kompakte bilen som markedsføres hovedsakelig i Asia, mens Honda Fit gjelder den samme kompakte bilen modell som blir fordelt i de vestlige regionene ,. spesielt i U. S.
to. The Jazz versjonen som regel har en høyere fartsgrense og en lengre garanti, i motsetning til Fit.
 

00334089.pdf 00334375.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------