Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom iBook og MacBook

iBook og MacBook er separate linjer med bærbare datamaskiner fra Apple. iBook er den tidligere linjen som skulle erstattes av Macbook. Selv om begge modellene eksistert samtidig, var dette bare en konsekvens av overgangen at Apple gikk gjennom på den tiden. den mest vesentlige forskjellen mellom iBook bærbare og MacBook laptops, er deres maskinvare. iBooks bruke den gamle Power PC -arkitektur som har vært standard for alle Apple-datamaskiner. MacBooks nå bruke x86 arkitekturen som brukes i PCer, spesielt de Intel-baserte prosessorer og maskinvare.
skiftet til Intel -maskinvare gjorde det mulig for Apple å fange opp med den raskt ekspanderende maskinvare og slippe kostnadene av x86 arkitekturen, samtidig opprettholde de varemerke egenskapene til Apple-datamaskiner. Overgangen fra Power PC til x86 var ikke plutselig. den gradvise overgangen resulterte i begge produktlinjer som eksisterte på samme tid.
det er flere endringer estetikk av MacBook linjen som gjorde det svært attraktivt for brukerne. First off, MacBook bærbare PC-er mye tynnere, og ser veldig stilig med aluminium kropp, sammenlignet med bulkier Macbook, hvis kroppen er laget av polykarbonat eller plast. iBooks var tilgjengelig i en rekke farger, mens, selv om MacBook ble opprinnelig utgitt i svart eller hvitt, er produksjonen av den svarte modellen er avviklet, og den hvite er den eneste tilgjengelige modell.
Apple valgte også å gå med mer populære widescreen format for MacBook, forlot standard 4:3 -skjerm som var i bruk med de eldre iBooks. Denne endringen, på en enkelt del, påvirket utseendet på hele laptop, noe som gjør det bredere og mer rektangulær, sammenlignet med firkantede utseende på iBook. Siden iBook har blitt avviklet helt tilbake i 2006, ville du ikke kunne finne en for salg, kanskje bortsett fra for brukte enheter. Fremskritt i x86-arkitekturen, og innføringen av multi- core prosessorer, også gjør MacBook mye mer overlegen i forhold til iBook
Oppsummering :
en iBook er den gamle linjen av Apple bærbare datamaskiner som har blitt avviklet, og har siden blitt erstattet av MacBook.
to iBooks bruke Power PC-arkitektur, mens MacBooks har beveget seg fremover med x86 arkitektur.
3. MacBook er tynnere i forhold til iBooks.
4. bruke iBooks standard 4:3-skjerm størrelse, mens MacBook har skiftet til å bruke widescreen -skjermer.
 

10335010.pdf 10335012.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------