Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom LO mein og Chow mein

Det er vanlig å tro at forskjellen mellom LO mein og Chow mein er i typen, eller tekstur, av nudler som brukes. Er imidlertid type nudler det samme. Hver rett er tilberedt med en type kinesisk egg noodle bokstavelig oversatt, er definisjonen av LO mein 'Choice kastet nudler ' Choice Chow mein er bokstavelig oversatt som " stekte nudler '.
Chow Mein nudler er stekt og plassert den ene siden. resten av ingrediensene treffer woken på tur, og når disse ingrediensene er omtrent ferdig, nudler vende tilbake dem. Dette gir chow mein noodle en gang i woken til steking. Lo Mein nudler er parboiled, bare én gang, og er vanligvis kokt en gang til.
De sauser som brukes i kinesisk mat er mer rikelig i lO Mein retter. Dette er fordi lO Mein nudler tilby en heller kjedelig, men karakteristiske smaken, noe som ville gjøre alle lo Mein rettene smaker det samme. sausen blir absorbert av parboiled nudler, noe som gjør det mer vanlig å bruke en tung saus med disse rettene.
fordi steking av Chow Mein nudler tilbyr en mer flavorful smak, og fordi nudler ikke absorbere sausen, Chow Mein retter har en mer sparsom porsjon saus. De sauser av Chow Mein retter tendens til å være tynnere, runnier, og selv vannaktig, mens sauser av LO Mein retter er vanligvis tykkere, med en porsjon mais stivelse for å forbedre prosessen.
Friterer Chow Mein nudler til en sprø tekstur er en amerikanisert oppskrift. Hvis du skulle bestille Chow Mein retter som ble opprettet autentisk, som de er i Kina, ville du bli servert en mykere stekt nudler.
Det er en forskjell i smak mellom LO mein og Chow Mein rettene. Det er ingen objektiv måte å avgjøre hvilken som er den bedre smaker retten. Det er personlige preferanser har imidlertid Chow Mein historisk sett vært mer populært i USA Summary : ?.
 · Lo mein betyr kastet nudler
 · Chow Mein betyr stekte nudler.
? Â · Chow Mein nudler er tilberedt to ganger i woken.
? Â · det er mer saus i en lo Mein parabolen.
? Â · De sauser for LO Mein retter er tykkere.
? Â · Chow Mein nudler ha blitt endret for å passe amerikanske smak.
? Â · Chow mein har vært mer populært med årene.
 

00332334.pdf 00332340.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------