Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Toyota Avensis

I mange år har Honda og Toyota inched sin vei inn i store markedet kontinenter, for eksempel Amerika og Europa, med stor suksess. Honda i særdeleshet, har holdt til topps i U. S. i mer enn tre tiår med sin Accord modell utvalg, og det har blitt vesentlig referanseindeksen for alle de andre mellomstore sedan til følge. Denne gangen har Toyota avduket ny Avensis lineup ( som er rettet mest for Europa og Australia ), for å utfordre Accord sin opphøyde status. Her er hvordan det panorert ut.
Først opp er Honda Accord, som har basen LX modellen. Den har en to. 4L inline -4, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 RPM, og er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. dette sparsommelig motoren har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. Den produsentens veiledende pris for denne modellen er $ 21. 765.
Toyota Avensis byr basen en. 6V -matic Manual modellen, som starter på $ 23. 330. For denne prisen får du en en. 6 liter inline -4 motor med variable ventiltider, som spyr ut en heller kjedelig 130 hestekrefter ved 6400 rpm, via en 6- trinns manuell girkasse. Tross underpowered forhold til Accord LX, har Avensis en meget sparsommelig motor, som slurker drivstoff på opptil 43. 5 miles to the gallon. det er bare et par likheter som finnes mellom disse to kjøretøyene, som er de fire -hjuls blokkeringsfrie bremsesystemer på ventilert solide skivebremser, forhjulsdrift, og 16- tommers lettmetallfelger, innpakket i 215 /60 helårsdekk. I forhold til egenvekt, kommer Accord LX ut litt tyngre på 3230 kg. Sammenlignet med Avensis, som veier inn på 3186 kg.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for de entry- level modeller, både for bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig base LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner som skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
I mellomtiden har Toyota Avensis en rekke motor og trim valg som passer de fleste, og det er presentert i enten en 4 -dørs sedan eller 5 -dørs stasjonsvogn chassis. For gassmotorer har det, bortsett fra basen en. 6V -matic modell, en. 8 VVT -i, og den to. 0 og 2. 4 direkte injeksjon varianter. det er også diesel motorer består av følgende : 2 0 D-4D 130, 2 2L D-4D 150, 2 2L D-CAT 150, og to 2L D-CAT 180.
De ekstra funksjonene som er tilgjengelige i begge bilene kan variere, og oftest, begge bilene ser ut til å kansellere hverandre ut i denne avdelingen. Imidlertid ser det Toyota Avensis som den har skillen skudd i denne sammenligningen, i den forstand at den tilbyr en 3 års grunnleggende garanti, som er en full 12 måneder mer enn hva Honda har å tilby. Man bør også huske på mind drivstofføkonomien i alle motorene på Avensis bærer. nå, hvis det ikke får pengene dine er verdt, så vi vet ikke hva er.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------