Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Alfa Romeo 159

lenge siden, det pleide å være en konkurranse mellom amerikanerne og europeerne å bygge gode biler. En tredje hjulet har kommet for å bli med på moroa, som er japansk. Siden da har asiatiske bilprodusenter gått en lang vei i bilindustrien, selv få topp utmerkelsene med sin bygge kvalitet, pålitelighet og funksjonalitet. stylingen er ikke dårlig heller.
Ta Honda bilen selskapet for eksempel. Deres flaggskip merkevare, Accord, har blitt lording over mellomstor sedan segment i flere tiår nå, og bare noen få europeiske eller amerikanske merkede biler noensinne kunne matche opp til det. Men hva hvis det er matchet opp med et kjøretøy med stor stamtavle, sier Alfa Romeo 159 ? Siden begge bilene tilhører samme mid -size sedan avdeling, la oss ta en nærmere titt på hvordan hver stabler opp mot den andre.
Honda Accord LX har to. 4L inline -4, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm, og er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. Dette sparsommelig motoren har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. Den produsentens veiledende pris for denne modellen leveres er $ 21. 765. Basen modell Alfa Romeo 159 er litt dyrere, som starter på $ 34. 544. For denne prisen får du en en. 8L inline -4 turboladet motor, som gir ut 200hp ved 5000rpm, og er ganske drivstoffgjerrig, med en 24 mpg utgang. Strøm er drevet gjennom forhjulene av en 6-trinns manuell girkasse, men det er en valgfri 6- trinns aT eller halvautomatisk girkasse tilgjengelig.
begge disse bilene tilbyr standard 4-hjuls ABS på ventilerte skivebremser. gjelder egenvekt, kommer Accord LX ut i en litt trimmer 3230 lbs. forhold til Alfas £ 3240. Selv om begge bilene er støttet av 16-tommers lettmetallfelger, innpakket i 215 /60 helårsdekk.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for de entry- level modeller, både for bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig base LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner som skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
Det er bare to utstyrsnivåer er tilgjengelige på Alfa Romeo 159 : Det Turismo og Lusso, men disse er tilgjengelige i tre gassmotorer, nemlig 1 8- liter MPI to. 2- liters JTS og 3 to-liters JTS V6, og i to dieselmotorer : 1. 9 og to 4-liters JTDM
tilfelle, hvilke bil bør du velge? Vær oppmerksom på at Alfa Romeo historie av pålitelighet betyr at denne bilens verdi vil falle ganske tungt i ca to år. Derfor ville det være en klok beslutning å velge Honda Accord over Alfa 159, av den grunn.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------