Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom BMW X3 og BMW X5

Med alle de forskjellige modeller og merker av biler som er tilgjengelige i markedet i dag, er den eneste måten du kan få den perfekte bilen som passer din personlighet, kjører behov og ditt budsjett, ved å gjøre en sammenligning. Begrens dine valg til to eller tre, og deretter lage en sjekkliste over de fordeler og ulemper med hver modell.
det er akkurat hva vi vil prøve å gjøre med BMW X3 og BMW X5 -modellene. kjent for sine prestasjoner og luksuriøse kvaliteter, er BMW en tysk bil selskap, grunnlagt i 1916. Nå, la oss begynne med å sammenligne deres ligner -men- forskjellige Vehicular modeller: BMW X3 og BMW X5
Selskapet startet produksjon BMW X5 -modellene fra 1999 Denne mid- size delefilter SUV er. en 5-dørs typen, med en front motor layout, og firehjulsdrevne mekanisme. stedet for dubbing det som en SUV eller en Sport Utility Vehicle, BMW X5 merket som en SAV, eller en Sports Activity Vehicle. til tross for at en stor fire -by-fire kjøretøy, gjør BMW X5 har evnen til å trek gjennom selv de tøffeste veiene.
På den annen side, begynte BMW X3 sin produksjon i 2003. Den har en lengderetning montert layout, en front motor, og er også klassifisert som en firehjulsdrevet bil. Forskjellen mellom BMW X3 og BMW X5, er at sistnevnte er en mid-size crossover, mens BMW X3 er en kompakt crossover SUV. selskapet har også markedsført BMW X3 som en SAV, akkurat som X5, når det ble lansert for første gang. Hvis du har en titt på den tilgjengelige informasjonen for 2010 BMW X5 -modell, vil du se at, i form av teknologi, har selskapet brukt alle triks i boka for å få kjøretøyet som high- tech som mulig. Gigabytes med plass til musikk lagring, en harddisk basert navigasjonsinstrumenter system, en topp-ned-visning for parkering systemets disse er noen av de smarte triks som BMW X5 har, som ikke finnes i de fleste biler.
i mellomtiden, leverer BMW X3 en forestilling som er like klassisk som bmws få. den X3 er en miljøvennlig bil, og kanskje den eneste ulempen er dårlig utformet hytte elektronikk som denne modellen inkluderer.
Oppsummering :
en BMW X3 er en kompakt crossover SUV, mens BMW X5 er et mellomstort crossover SUV.
to. BMW X3 er en fire -dørs SUV, med en langsgående montert foran motoren, mens BMW X5 er en fem -dørs SUV, med en front motor layout.
00334377.pdf 10334539.pdf 3. BMW X3 har en mindre drivstoff kapasitet på 67 liter, mens BMW X5 kan romme opp til 93 liter gass.
 

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------