Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom AA og AAA

AA og AAA er batteri betegnelser som brukes for å indikere størrelse og potensial ladekapasitet av visse batterier. Den mest vesentlige forskjellen mellom de to, er deres størrelse. AAA batterier er mindre i forhold til AA. Dette er viktig, som batteridrevne enheter bruker ofte bare en bestemt størrelse. Selv om du ikke får plass et AA-batteri på en AAA -spor, kan du kanskje å finne adaptere som kan foreta en AAA -batteri passform på en AA -spor.
AA og AAA-batterier bærer samme mengde spenning, som gjør større batterier, som D type. Dette er fordi de er i utgangspunktet bare en enkelt celle. Utnytte 9 volts batterier seks celler i en serie å komme opp med høyere spenning. Den mindre størrelsen på AAA -batterier betyr at det er en mindre mengde av elektrokjemisk materiale, som inneholder det elektrisk ladning. Selv om dette direkte kan oversettes til et mindre beløp i eksisterende AAA batteri, kan dette ikke alltid være tilfelle, da det er høy kapasitet AAA -batterier som kan overgår kapasiteten til en standard AA batteri.
bruken av AA-og AAA -batterier ofte varierer, og det er ingen fastsatt standarder for når man skal bruke en over den andre, men du er mer sannsynlig å finne at enheter som bruker mye strøm, bruker AA batterier. Eksempler med høyt forbruk enheter, er batteridrevne leker og små elektriske fakler. Disse enhetene bruker også mer enn en AA celle å heve spenningen, eller for å øke driftstiden. AAA -batterier er ofte funnet på lav effekt eller bærbare enheter, som ikke bruker for mye strøm. Klokker og fjernkontroller er gode eksempler på enheter som ikke trenger hyppig batteriskift.
for oppladbare batterier, må du ha et lader som er tilpasset batteriene dine, men i tilfelle du har både AA og AAA -batterier, kan du finne ladere som kan lade begge typer. De har en bevegelig del som bruker en fjær å presse batteriet tett på plass dele AA og AAA -batterier de samme elektriske egenskaper, og laderen ville ikke trenger å behandle dem annerledes Sammendrag:
1. AAA-batterier er mindre sammenlignet med AA.
to. bære AAA-batterier en mindre mengde materiale i forhold til AA.
tre. AAA-batterier kan bære en mindre mengde ekstra kostnader i forhold til AA
fire AAA -batterier er ofte funnet i små, og lav effekt enheter, mens AA-batterier er for enheter som bruker mer strøm.
 

10335013.pdf 10335025.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------